HPG Hoveniers werkt voor een breed scala aan opdrachtgevers. Hiermee bouwen wij graag een langdurige relatie op. Dankzij onze proactieve houding en onze snelle service, hebben we een bijzonder trouwe en tevreden klantenkring. Dit blijkt ook uit het door ons gehouden klanttevredenheidsonderzoek.

Breed scala aan opdrachtgevers

Het team van HPG is een krachtige en vertrouwde partner voor bedrijven, woningbouwverenigingen en -corporaties, zorginstellingen, scholen, vastgoedbeheerders, gemeenten, verenigingen van eigenaren, architectenbureaus en particulieren. Onze klanten vinden in HPG een professionele en creatieve partij voor zowel grote als kleine projecten.

Terreininrichting en -onderhoud

Ook uw complete terreininrichting en uw terreinonderhoud is bij ons in goede handen. U ontvangt hoge kwaliteit tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij denken met u mee en komen met goede intitiatieven en slimme oplossingen. HPG realiseert en ontzorgt. Ook voor u.

Ons werkgebied is heel Noord- en Zuid-Holland en een deel van Utrecht, met het zwaartepunt in de regio’s Purmerend, Waterland, Amsterdam, Zaandam, Alphen aan den Rijn en Leiden.

Hieronder vindt u meer informatie over wat HPG voor uw organisatie kan betekenen.

 
 
 
 
 
 
 
[sharify] Link to Contact Page