Speelplaats Purmerend

HPG  voorzag een speelplaats van een mooie en kindvriendelijke ondergrond.

Veilige speelplaats Purmerend

Gemeente Purmerend zocht voor een speelplaats een veilige én mooie ondergrond. Op advies van HPG Hoveniers werd gekozen voor het in Nederland geproduceerde kunstgras van Royal Grass, gelegd op shockpads.

De shockpads hebben een sterk valdempende werking, en vormen zo een veilige ondergrond voor de speeltoestellen. De matten zijn gemaakt van hoogwaardig rubber, en bevatten gegarandeerd geen grondstoffen die schadelijk kunnen zijn voor kinderen of voor het milieu.

De shockpads hebben naast hun schokabsorberende functie ook een drainerende functie.

Mooie speelplaats

De ondergrond van de speelplaats is afgewerkt met kunstgras van Royal Grass. Dit is een kunstgras van hoge kwaliteit, dat een zeer natuurlijke uitstratling heeft. Het kunstgras is minimaal 10 jaar kleurecht. De voor dit kunstgras gebruikte vezels zijn volledig vrij van zware metalen zoals, lood, zink en cadmium en voldoen aan de strengste milieunormen.

De perforaties in de rug van de grasmatten zorgen voor een snelle waterafvoer. Het kunstgras is daardoor na een regenbui weer snel te bespelen. Dit in tegenstelling tot echt gras, dat lang nat blijft. Het kunstgras is bestand tegen intensief gebruik, dus de speelplaats blijft ook op de langere termijn mooi.

  • Speelplaats Purmerend, valdempende shockpads

    Speelplaats Purmerend, valdempende shockpads

  • Speelplaats Purmerend, kunstgras met zeer natuurlijke uitstraling

    Speelplaats Purmerend, kunstgras met zeer natuurlijke uitstraling

Link to Contact Page