Instellingen, (semi-)overheden: terreinaanleg en terreinonderhoud

 

Wilt u een uitvoerende partner die u eerlijk en compleet advies geeft? En die actief met u meedenkt in de aanleg en het onderhoud van uw projecten? Hecht u ook veel waarde aan het nakomen van afspraken?
HPG Hoveniers BV biedt al veel instellingen, (semi-)overheden een integrale oplossing voor hun buitenruimte. Ervaar nu ook onze betrouwbaarheid én onze concurrerende prijsstelling.

Terreininrichting en terreinonderhoud

HPG richt zich op een langdurige relatie, zodat de continuïteit van zowel uw als van onze organisatie gewaarborgd is. Dit merkt u aan ons proactief meedenken en aan onze open wijze van communicatie. En natuurlijk aan de hoge kwaliteit van onze werkzaamheden. Zo kan HPG Hoveniers BV een positieve en betrouwbare schakel zijn in uw kwaliteitsketen. HPG Hoveniers denkt graag met u mee in het optimaliseren van uw terreininrichting en uw terreinonderhoud. Dit blijkt ook uit ons klanttevredenheidsonderzoek.

U ontvangt  kwaliteit en service op het gebied van:

U krijgt full service tegen een concurrerende prijs.

Bijzonder positieve beoordeling Past Performance

HPG Hoveniers levert service en kwaliteit. En onze opdrachtgevers waarderen dat. Dit blijkt bijvoorbeeld uit het Past Performance systeem voor overheidsinstanties in Zuid-Holland. Hierin worden aannemers beoordeeld op de kwaliteit van hun uitvoeringsproces, op hun houding en op hun gedrag. Gemeente Gouda geeft HPG hierin een 8. Deze opdrachtgever waardeert met name sterk het continu actief meedenken van HPG. En de werkwijze van HPG, waardoor de opdrachtgever zelf  zoveel mogelijk ontzorgd wordt.

Lees in ons klanttevredenheidsonderzoek de positieve waardering van onze andere opdrachtgevers.

Terreininrichting

instellingen, (semi-)overheden

Of u nu een zorginstelling, een scholencomplex, een woonwijk  of een recreatieterrein wilt inrichten: HPG kent de specifieke wensen voor deze bestemmingen. Op basis van uw eisenpakket richten wij uw terrein zodanig in, dat alle functies van uw terrein optimaal tot hun recht komen. Gedurende dit hele proces denken we proactief met u mee. We komen met initiatieven en oplossingen.

Terreinonderhoud 

instellingen, (semi-)overheden

Vakkundig onderhoud is cruciaal voor de door u gewenste uitstraling van uw terrein. Maar u wilt meer. Want een complex met een specifieke functie, vraagt om een speciale benadering.
Onze hoveniers stemmen hun werkwijze en planning af op het gebruik van uw terrein. Onze werkplanning wordt in overleg met u bepaald, zodat de eventuele overlast tot een minimum beperkt wordt.
Dankzij goed overleg met een vaste contactpersoon van HPG, ontvangt u maximale service en kwaliteit.

Zoekt u mogelijkheden voor besparingen? Dan kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor het wijzigen van het onderhoud. Ook kunnen we in goed overleg een aangepast inrichtingsvoorstel maken. Hiermee zijn structurele besparingen te behalen.

Nieuwe ontwikkelingen in milieu- en wetgeving? HPG houdt u op de hoogte en geeft u advies. Bijvoorbeeld over het chemie-vrij onkruid bestrijden op verhardingen. Lees hierover ons artikel: onkruid bestrijden op verhardingen.

Bestrijden berenklauw

Heeft u reuzenberenklauw op uw terrein staan? Deze plant vormt een steeds groter probleem in zowel de publieke als de private ruimte. Want mensen, en ook huisdieren, lopen het risico op grote en pijnlijke blaren, als zij met deze plant in aanraking komen. HPG kan u helpen deze plant te bestrijden. Lees hier meer over op: Bestrijden berenklauw

MVO

HPG Hoveniers BV is zich sterk bewust van zijn verantwoording voor de leefomgeving. Duurzaam en maatschappelijk verantwoord werken is daarom een vast onderdeel van onze dagelijkse bedrijfsvoering. We zijn kritisch op de door ons gebruikte materialen en op onze afvalstromen. Bovendien is HPG in het bezit van het certificaat CO2-Bewust. Dit houdtin,  dat we elk jaar de totale CO2-emissie van ons bedrijf verlagen met minimaal 2,5%.

Wilt u meer informatie over terreininrichting of terreinonderhoud door HPG? Bel 0299-415205 of 0172-496000. Of e-mail info@hpg-hoveniers.nl

Klik hier voor onze diensten
Klik hier voor onze projecten

terreininrichting instellingen, (semi-)overheden
inrichting binnentuin kantoor
onkruid bestrijden met heet water
onkruid bestrijden met heet water
tuinonderhoud instellingen, (semi-)overheden
terreinonderhoud instellingen
onderhoud sportvelden voor (semi-)overheden
onderhoud sportvelden
onderhoud groenvoorzieningen voor instellingen
onderhoud groenvoorzieningen
zaaiklaarmaken grasveld en bermen
zaaiklaarmaken grasveld en bermen
boomonderhoud snoeiwerk instellingen, (semi)overheden
boomonderhoud snoeiwerk
Link to Contact Page