Terreininrichting kantoor Amsterdam

Voor een kantoorpand in Amsterdam verzorgde HPG Hoveniers de reconstructie van het voorterrein, zodat een representatieve entree werd verkregen. Het ontwerp was van Stijlgroep Landschap en Stedelijke Ruimte uit Rotterdam

Terreininrichting kantoor Amsterdam

De bestrating van de toegangsweg en van het parkeerterrein van dit kantoorpand zijn geheel vernieuwd. Door goed overleg met de opdrachtgever, is de overlast voor de huurders tot een minimum beperkt en is het werk geheel binnen de planning uitgevoerd.

Dankzij de flexibele en efficiënte werkwijze van HPG Hoveniers, konden de huurders van het kantoor gedurende de hele uitvoering gebruik blijven maken van het parkeerterrein. De geluidsoverlast werd tijdens kantooruren tot een minimum beperkt, zodat de huurders ongestoord konden werken.

In combinatie met het straatwerk werd de parkeerplaats voorzien van een automatische slagboom en 5 markante aluminium lichtmasten met halogeenlampen.
Daarnaast werden aanleunbeugels voor fietsen aangebracht. Om te voorkomen dat de bomen door fietsen worden beschadigd, zijn deze voorzien van boomkorven. Bij de entree werd een stijlvolle naamzuil geplaatst.
Rondom het parkeerterrein is een Taxushaag geplant. Hiermee wordt het parkeerterrein afgescheiden van het omliggend verkeer en van het voetpad voor het kantoor. Bovendien voorkomt de haag dat de koplampen van de auto’s het kantoor binnen schijnen.

Link to Contact Page