Onkruid bestrijden

 

Uw terrein ziet er voortaan altijd verzorgd uit, en u heeft er zelf geen omkijken meer naar. Want bij HPG Hoveniers BV is het onkruid bestrijden in uw plantvakken en op uw verhardingen in goede handen. Op basis van de door u gewenste beeldkwaliteit, bepalen we in goed overleg de uit te voeren werkzaamheden voor het hele jaar. En wij doen voor u de rest.

Onkruid bestrijden in groenvoorzieningen en op verhardingen

HPG Hoveniers BV kan voor u het onkruid bestrijden op uw hele terrein: plantvakken, bloemenborders, boomspiegels, bloembakken en verhardingen.

Onze hoveniers gedragen zich bijzonder correct op uw terrein, en houden rekening met uw eventuele huisregels. Naast schoffelen, wieden en bosmaaien kunnen zij ook de groene aanslag op uw verhardingen bestrijden. Dit gebeurt met milieuvriendelijke middelen.

Voor het bestrijden van onkruid op verhardingen , heeft HPG geinvesteerd in milieuvriendelijke machines. Met hete lucht en heet water putten we de kruiden uit. Bij deze werkwijze ontstaat geen geluids- of stofhinder en de verharding wordt niet beschadigd. U voldoet hiermee meteen aan de wettelijke eis, dat onkruid op verhardingen uitsluitend zonder chemische middelen mag worden bestreden.

Heeft u op uw terrein last van reuzenberenklauw? Deze  plant kan flinke brandblaren veroorzaken bij mens en dier. Begin meteen met de bestrijding  als u enkele planten heeft waargenomen, want de plant zaait zich enorm uit. En in enkele jaren tijd kan de reuzenberenklauw uw complete groenvoorziening overwoekeren. HPG kan u helpen om deze exoot kwijt te raken.

Advies onderhoud en inrichting

Voldoet uw terrein niet meer aan uw wensen? Of past het onderhoud van uw groenvoorzieningen niet meer in uw budget? Dan helpt HPG u graag met advies over de aanpassing van uw terreininrichting. We denken proactief met u mee en tonen u de mogelijkheden van uw project.

Bel voor meer informatie over onkruidbestrijding: 0299-415205 of 0172-496000. Of e-mail: info@hpg-hoveniers.nl

onkruid bestrijden op sportvelden
onkruid bestrijden in plantvakken
onkruid bestrijden met hete lucht
onkruid bestrijden op verhardingen
Link to Contact Page