Tuinonderhoud

 

Uw tuin ziet er elk seizoen verzorgd uit dankzij ons vakkundig tuinonderhoud.

Service en kwaliteit

Onze hoveniers zijn zeer klantvriendelijk, servicegericht en vakkundig. De werkplanning wordt altijd vooraf duidelijk met u afgesproken, en afgestemd op uw agenda. Als u zelf niet aanwezig bent, krijgt u van ons schriftelijk een overzicht van de werkzaamheden die zijn uitgevoerd.

HPG kan  voor u snoeien, maaien en onkruid verwijderen. Maar natuurlijk ook boomonderhoud uitvoeren, bomen kappen, stobben frezen, uw vijver onderhouden of verzakt straatwerk herstraten.

Tuinonderhoud op maat

U kunt bij HPG een onderhoudscontract op maat afsluiten, dat geheel is afgestemd op het door u gewenste kwaliteitsniveau.
De meeste klanten kiezen voor een jaarcontract, waarin alle gewenste werkzaamheden worden opgenomen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om bepaalde werkzaamheden zelf te blijven doen.

Wilt u zelf uw tuin onkruidvrij houden, maar heeft u moeite met het uitvoeren van het snoeiwerk? Met een complete voorjaars- of najaarsbeurt door onze ervaren hoveniers, is uw tuin weer helemaal gereed voor het volgende seizoen.

Heeft u even geen tijd gehad voor uw tuinonderhoud? Of wilt u dat tijdens uw vakantie uw tuin er ook verzorgd bij ligt? Natuurlijk komen wij ook graag bij u langs voor een eenmalige onderhoudsbeurt.

Wilt u uw huis verkopen, maar is de tuin niet representatief meer? Onze hoveniers zorgen dat uw tuin weer een toegevoegde waarde voor uw huis vormt.

Bel voor meer informatie over tuinonderhoud: 0299-415205 of 0172-496000. Of e-mail: info@hpg-hoveniers.nl

snoeien tuinonderhoud Purmerend

heesters en bomen snoeien

snoeien tuinonderhoud Purmerend

heesters en bomen snoeien

maaien gazon tijdens vakantie

maaien gazon, ook tijdens uw vakantie

maaien gazon tijdens vakantie

maaien gazon, ook tijdens uw vakantie

boomwerk: bomen kappen of snoeien

boomwerk: kappen inclusief stobben frezen

boomwerk: bomen kappen of snoeien

boomwerk: kappen inclusief stobben frezen

Link to Contact Page