Vereniging van Eigenaren: tuinaanleg en tuinonderhoud

 

Wilt u een betrouwbare partner, die u eerlijk en compleet adviseert? Die u kan begeleiden bij de zorg van uw gezamenlijk terrein? En die u zowel het werk als de planning uit handen kan nemen?
Hoveniersbedrijf HPG is de ideale partner voor een Vereniging van Eigenaren. Dankzij onze open communicatie en onze vakkundige inzet, kunnen we aan al uw wensen voldoen. Lees in ons klanttevredenheidsonderzoek hoe positief opdrachtgevers HPG beoordelen.

Tuinonderhoud Vereniging van Eigenaren

Onze enthousiaste hoveniers zorgen voor een vakkundig onderhoud van uw tuin. Dankzij hun correcte gedrag, ervaren de omwonenden een minimum aan overlast. Onze medewerkers melden  zich bij alle werkzaamheden aan en af bij uw contactpersoon. Zo blijft u als opdrachtgever altijd op de hoogte van de voortgang van het werk. Ook leggen we alle uitgevoerde werkzaamheden schriftelijk vast. En als er zich bijzonderheden voordoen, dan sluiten we dit met u kort.

Tuinaanleg Vereniging van Eigenaren

Bent u niet tevreden over de inrichting van uw terrein? Of vragen nieuwe ontwikkelingen om aanpassingen?
Wij geven u graag advies over het optimaliseren van uw buitenruimte. Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij voor u uw ideale woonomgeving realiseren. HPG zorgt voor de complete uitvoering: bestrating, beplanting, vijvers, kunstgras, hekwerken en houten constructies zoals vlonders, beschoeiingen en schuttingen.

MVO

HPG Hoveniers BV is zich sterk bewust van zijn verantwoording voor de leefomgeving. Duurzaam en maatschappelijk verantwoord werken is daarom een vast onderdeel van onze dagelijkse bedrijfsvoering. We zijn kritisch op de door ons gebruikte materialen en op onze afvalstromen. Bovendien heeft HPG het certificaat CO2-Bewust behaald, hetgeen inhoudt dat we elk jaar de totale CO2-emissie van ons bedrijf verlagen met minimaal 2,5%.

HPG heeft intern een onderzoek gedaan naar het bestrijden van op verhardingen. Hierbij is onderzocht, wat het beste alternatief is voor het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen. Het complete artikel kunt u hier lezen.

Contact

Wilt u meer informatie over aanleg of onderhoud? Bel 0299-415205 of 0172-496000.
Of e-mail: info@hpg-hoveniers.nl.

Klik hier voor onze diensten
Klik hier voor onze projecten

groenvoorziening vereniging van eigenaren
tuinonderhoud bij woningcomplex
terreinonderhoud vereniging van eigenaren
aanleg houten vlonder op galerij
terreinafscheiding vereniging van eigenaren
plaatsing hekwerk, poort
Link to Contact Page