Dakterras kantoor Amsterdam

Personeelsleden willen vaak graag hun pauzes buiten door brengen. Om hun deze mogelijkheid te kunnen bieden, is het niet noodzakelijk om een tuin te hebben. Een dakterras biedt ook goede mogelijkheden, zolang er maar voldoende rekening wordt gehouden met de draagkracht van het dak. Met plantenbakken kan een groene en rustgevende sfeer gecreëerd worden.

Dakterras kantoor Amsterdam

Het was de uitdrukkelijke wens van de opdrachtgever, dat er bij de uitvoering van dit werk tijdens kantooruren geen geluidsoverlast zou zijn. Onze hoveniers hebben hun planning hierop aangepast, zodat er tussen 9.00 en 17.00 uur geen werkzaamheden zijn uitgevoerd die lawaai zouden kunnen maken.

Het dakterras is met behulp van plantenbakken afgescheiden van de naastgelegen looproute. De beplanting schermt de picknickbanken ook af tegen het zicht vanuit het kantoorpand.

Om de diverse seizoenen te kunnen beleven, is gekozen voor een afwisseling in plantensoorten met verschillende bladvormen en -kleuren.

Het onderhoud van de beplanting is beperkt gehouden, door het toepassen van een automatisch bevloeiingssysteem. door middel van druppelleidingen wordt de beplanting van water voorzien. Een computersysteem regelt de benodigde watergift. Ook is het mogelijk om plantenvoeding toe te voegen.

Link to Contact Page