Uitvoering

 

De aanleg van uw complete buitenruimte verloopt vlot en efficiënt met de enthousiaste inzet van onze vakkundige medewerkers.

Probleemlose uitvoering

Doordat HPG vanaf het begin van het project al betrokken is bij de ontwikkeling ervan, kennen we uw project tot in de details. Eventuele problemen zijn door ons al in de voorbereidingsfase onderkend en opgelost. Dit voorkomt vertragingen tijdens de uitvoering.

De korte communicatielijnen tussen de werkvoorbereiding en de uitvoering zorgen voor een optimale afstemming van de diverse planonderdelen. De uitvoering kan daardoor zeer efficiënt plaatsvinden, hetgeen tijd en dus geld bespaart. Dankzij onze interne kwaliteitscontrole voldoet het eindresultaat in alle opzichten aan uw wensen.

Het werk wordt in fasen opgedeeld, zodat u na afronding van elke fase het werk kunt controleren en goedkeuren. Dit bespaart u veel controles en begeleiding gedurende de hele uitvoering.

Rekening houdend met onderhoud

In de voorbereidingsfase is bij het ontwerp en bij de constructieberekeningen al rekening gehouden met het toekomstig onderhoud. Ook bij de uitvoering wordt hierop geanticipeerd.

Bij de aanleg van uw project wordt alleen gebruik gemaakt van kwalitatief zeer goede materialen. Dit realiseert voor de toekomst een besparing op uw onderhoudskosten.

Bel voor meer informatie: 0299-415205 of 0172-496000. Of e-mail: info@hpg-bv.nl

 

Link to Contact Page