Terreinonderhoud

 

Heeft u geen tijd voor de planning en het regelen van uw terreinonderhoud? HPG Hoveniers neemt deze taken graag van u over. U ontvangt een compleet onderhoudspakket op maat, op basis van uw kwaliteitseisen en budget. U heeft dus voortaan één vaste contactpersoon voor uw complete terreinonderhoud.

Uitvoering en advies

HPG verzorgt voor u het gehele terreinonderhoud: beplantingen, verhardingen, terreinmeubilair en waterpartijen. U ontvangt ook vrijblijvend advies over mogelijke verbeteringen van uw terrein. Bijvoorbeeld over het optimaliseren van de inrichting. Maar ook adviseren we u over te realiseren bezuinigingen op het onderhoud. Want HPG denkt met u mee en investeert graag in een duurzame samenwerking.

HPG is een betrouwbare partner voor

Volledig terreinonderhoud

Onze vakkundige hoveniers verzorgen uw complete buitenterrein. Ze maaien, snoeien en bestrijden onkruid in plantvakken en op verhardingen. Zij herstraten zo nodig uw verhardingen en onderhouden uw vijver en uw terreinmeubilair. Onze gespecialiseerde boomwerkers zorgen voor uw boomonderhoud. Ook kunnen zij de verplichte jaarlijkse VTA-inspecties voor u uitvoeren.
Uw complete buitenruimte ligt er het hele jaar verzorgd bij.

HPG heeft intern een onderzoek gedaan naar het bestrijden van op verhardingen. Hierbij is onderzocht, wat het beste alternatief is voor het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen. Het complete artikel kunt u hier lezen.

Contact

Bel voor meer informatie over terreinonderhoud: 0299-415205 of 0172-496000. Of e-mail: info@hpg-hoveniers.nl

terreinonderhoud voor bedrijven
onderhoud groenvoorziening bedrijven
haagknippen bij parkeerterreinen
machinaal haagknippen
terreinonderhoud voor woningbouwvereniging
onderhoud groenvoorzieningen Zaandam
wisselbeplanting, eenjarig goed bij bedrijf Haarlem
onderhoud bloembakken kantoor
onderhoud groenvoorziening wooncomplexen
onderhoud groenvoorziening wooncomplexen
sneeuwruimen parkeerterrein
sneeuwruimen parkeerterrein
Link to Contact Page