Van ontwerp tot aanleg en onderhoud: u kunt dit complete traject overlaten aan HPG.
HPG adviseert, organiseert en realiseert.

Multidisciplinaire projecten.
U heeft een inrichtingsproject waarbij veel disciplines samenkomen. Met onze design & construct-service bespaart u tijd en geld. Want HPG neemt de verantwoording voor het hele project op zich: van het ontwerp tot en met de uitvoering. Op basis van uw programma van eisen realiseren wij voor u het complete project. En indien u dit wenst voeren wij voor u ook het onderhoud uit.

Voordelen Design & Construct
Door al in een vroeg stadium met alle betrokken partijen samen te werken, is een aanzienlijke besparing mogelijk in tijd en geld. De communicatie verloopt via korte lijnen. En doordat de uitvoerder al vroeg meedenkt met de ontwikkeling van het project, is het makkelijk om tijdig bij te sturen om het plan te optimaliseren. Dit komt de kwaliteit van het eindresultaat ten goede. Een ander belangrijk voordeel voor u is, dat HPG de ontwerprisico’s van u overneemt. U weet dus van het begin af aan precies waar u aan toe bent.

Ontwerp

U ontvangt een ontwerp dat uw verwachtingen overtreft. Want dankzij onze brede ervaring, kunnen wij ons perfect verplaatsen in uw positie.
 
 

Uitvoering

De aanleg van uw complete buitenruimte verloopt vlot en soepel met de enthousiaste inzet van onze vakkundige medewerkers.
 
 
[sharify] Link to Contact Page