Vlonder

 

Uw vlonder wordt door de ervaren hoveniers van HPG professioneel aangelegd en onderhouden.

Diverse vlondertoepassingen

Vlonders zijn goed toepasbaar in uw openbare of semi-openbare ruimte, maar ook bij uw bedrijf of kantoor. Een vlonderterras is een mooie aanvulling op uw bedrijfstuin,  binnentuin of dakterras.

Vlonderplanken zijn ook zeer geschikt voor het aanleggen van voetpaden, of het bekleden van galerijen. Zij geven een stenen omgeving een warmere uitstraling.

Soorten vlonderplanken

Vlonders kunnen gemaakt worden van geïmpregneerd zachthout, hardhout of composiet. Het geïmpregneerde zachthout is goedkoper in aanschaf dan hardhout. Het heeft echter wel als nadeel dat het minder lang mee gaat. Een milieuvriendelijk alternatief is composiet vlonderplanken. Deze bestaan uit een combinatie van hout en kunststof. De hiervoor gebruikte houtvezels zijn een afvalproduct van houtzagerijen.  Composiet planken zijn in vele kleuren verkrijgbaar.

Bij het toepassen van hardhouten planken gebruikt HPG alleen hardhout met FSC en PEFC certificering. Dit garandeert dat het hout afkomstig is van verantwoord beheerde bossen.

Advies

HPG geeft u deskundig advies over welk materiaal voor u het meest geschikt is. Door een goede materiaalkeuze en een vakkundige aanleg heeft uw vlonder een optimale gebruikswaarde en levensduur.  Het onderhoud blijft tot een minimum beperkt en gladheid wordt voorkomen.

Mocht uw bestaande vlonder door vervuiling glad zijn geworden, dan kunnen wij deze op een milieuvriendelijke manier voor u reinigen.

Bel voor meer informatie: 0299-415205 of 0172-496000. Of e-mail: info@hpg-bv.nl

aanleg van hardhouten planken of composieten planken op galerijen.
hardhouten vlonder op galerij
aanleg vlonderterras en houten voetpad, hovenier Purmerend
vlonderplanken als terras en als voetpad
worteldoek onder vlonderplanken , hovenier Purmerend
aanleg vlonder
Link to Contact Page