Vlonder

 

Laat uw vlonder op professionele wijze aanleggen door de ervaren hoveniers van HPG.

Diverse vlondertoepassingen

Vlonders zijn goed toepasbaar in uw openbare of semi-openbare ruimte. Maar ook bij uw bedrijf of kantoor kan een vlonder een mooie aanvulling zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw binnentuin of dakterras.

Een houten ondergrond helpt mee bij het creëren van een aangenaam microklimaat. Hout neemt minder warmte op dan stenen. Hierdoor loopt ’s zomers de temperatuur op uw vlonderterras minder hoog op dan bij een stenen terras. Bovendien blijft de warmte minder lang hangen.

Vlonderplanken zijn ook zeer geschikt voor het aanleggen van voetpaden, of het bekleden van galerijen. Zij geven een stenen omgeving een natuurlijkere uitstraling.

Soorten vlonderplanken

Vlonders worden gemaakt van geïmpregneerd zachthout of van hardhout. Het geïmpregneerde zachthout is goedkoper in aanschaf dan hardhout. Het heeft echter wel als nadeel dat het minder lang mee gaat.

Bij het toepassen van hardhouten planken gebruikt HPG alleen hardhout met FSC en PEFC certificering. Dit garandeert dat het hout afkomstig is van verantwoord beheerde bossen.

Advies

HPG geeft u deskundig advies over welk materiaal voor u het meest geschikt is. Door een goede materiaalkeuze en een vakkundige aanleg heeft uw vlonder een optimale gebruikswaarde en levensduur.  Het onderhoud blijft tot een minimum beperkt en gladheid wordt voorkomen.

Mocht uw bestaande vlonder door vervuiling glad zijn geworden, dan kunnen wij deze op een milieuvriendelijke manier voor u reinigen.

Bel voor meer informatie: 0299-415205 of 0172-496000. Of e-mail: info@hpg-hoveniers.nl

aanleg van hardhouten planken of composieten planken op galerijen.
hardhouten vlonder op galerij
aanleg vlonderterras en houten voetpad, hovenier Purmerend
vlonderplanken als terras en als voetpad
worteldoek onder vlonderplanken , hovenier Purmerend
aanleg vlonder
Link to Contact Page