Certificeringen HPG

 
ISO

HPG blijft ernaar streven om zijn prestaties nog verder te verbeteren. Bovendien hecht HPG veel waarde aan milieubewust, veilig en gezond werken. Niet alleen voor onze medewerkers, maar ook voor u. Dit komt tot uiting in de diverse certificeringen die het bedrijf heeft.

Certificeringen:

  • ISO 9001: kwaliteitsmanagementsysteem. Geeft aan dat HPG in staat is om te voldoen aan de eisen van klanten, de op de producten en diensten van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen die HPG aan zichzelf stelt.
  • VCA*: Toont aan dat bij HPG veiligheid, gezondheid en milieu beheerd worden tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op de werkvloer. Tevens wordt continu gewerkt aan het veiligheidsbewustzijn tijdens het werk.
  • CO2-bewust certificaat niveau 3: Geeft aan dat HPG permanent zoekt naar nieuwe mogelijkheden om de uitstoot als gevolg van de eigen bedrijfsvoering en de eigen projecten terug te dringen. Elk jaar stelt HPG doelen ten aanzien van de totale CO2-uitstoot van het bedrijf. Lees meer hierover op CO2-prestatieladder.
  • Groenkeur boom veiligheid: HPG heeft gediplomeerde boomveiligheidscontroleurs voor uit uitvoeren van uw boominspecties.
  • Erkend leerbedrijf: HPG is een erkend leerbedrijf voor middelbare beroepsopleidingen.

Ook betrouwbaarheid is een belangrijk kenmerk van HPG hoveniers. Daarom hebben al onze hoveniers een VOG-verklaring.

Onze beide werkmaatschappijen zijn in het bezit van een Gedragsverklaring Aanbesteden, uitgegeven door het Ministerie van Veiligheid en Justitie.

Dus bent u op zoek naar een aantoonbaar betrouwbaar hoveniersbedrijf, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Kwaliteit is waar we voor staan, certificering geeft daar inzicht in, uw tevredenheid is het resultaat!

 
 
 
 
Link to Contact Page