Hovenier Amsterdam

 

Zoekt u  een hoveniersbedrijf dat met u meedenkt? Wilt u kwaliteit en een snelle service? Maar wel voor een redelijke prijs? Onze vakkundige hoveniers staan graag voor u klaar.

HPG is uw betrouwbare hovenier Amsterdam en omstreken. Voor al uw aanleg- en onderhoudswerk. Wij werken naar volle tevredenheid voor bedrijven, instellingen, woningbouwverenigingen, verenigingen van eigenaren en particulieren.

Uw hovenier voor service en kwaliteit

U kunt vertrouwen op onze snelle service en op de hoge kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden. U vindt in ons een partner die proactief met u meedenkt. En dit resulteert in originele ideeën en goede alternatieven. Want iedere situatie is uniek en vraagt  om een specifieke oplossing. Zo wordt de uiteindelijke kwaliteit van uw project hoger, terwijl u toch een besparing bereikt in tijd of in geld. Natuurlijk ontvangt u van HPG een duidelijke planning, die is afgestemd op uw wensen. Zo wordt overlast tot een minimum beperkt.

Ons team van sympathieke hoveniers heeft al veel mooie projecten in Amsterdam gerealiseerd. Zowel voor bedrijven als voor vastgoedbeheerders, woningbouwverenigingen, instellingen, verenigingen van eigenaren en particulieren. Ook voert HPG zorgvuldig het volledige onderhoud uit van een groot aantal tuinen en terreinen in de regio.Dankzij onze hoge service en de uitstekende kwaliteit van ons werk, maken steeds meer tevreden klanten in Amsterdam gebruik van onze diensten.

Complete aanleg en onderhoud regio Amsterdam

Onze ervaren hoveniers verzorgen al uw grondwerk, straatwerk, rioleringen (onder andere persriool), terreinafscheidingen, beschoeiingen, waterpartijen, vlonders, kunstgras en beplantingen. Dit kan op basis van een door u aangeleverd ontwerp. Maar wij kunnen ook een ontwerp maken waarin al uw wensen verwerkt worden. Natuurlijk ontvangt u ook deskundig advies over wat uw mogelijkheden zijn, en wat voor u de meest ideale oplossing is.  De onderstaande links  tonen een aantal projecten die HPG in Amsterdam gerealiseerd heeft voor bedrijven en particulieren:

Milieubewust werken

HPG hecht veel waarde aan het op een zorgvuldige manier omgaan met onze leefomgeving.  Bij dit beleid hoort ook de systematische vermindering van de CO2-uitstoot van al onze werkzaamheden. HPG laat zich hierop controleren via het systeem van de CO2-prestatieladder. HPG heeft het CO2-bewust certificaat niveau 3. Hiermee verplichten we onszelf om de totale CO2-uitstoot van het bedrijf elk jaar met minimaal 2,5% te verlagen.

Wilt u weten wat HPG Hovenier Amsterdam voor u kan doen? Bel 0299-415205 of stuur een e-mail naar info@hpg-hoveniers.nl

hovenier Amsterdam: dakterras met vlonder en plantenbakken

inrichting dakterras bedrijf

hovenier Amsterdam: dakterras met vlonder en plantenbakken

inrichting dakterras bedrijf

aanleg parkeerplaats kantoor

aanleg parkeerplaats kantoor

dakterras met op maat gemaakte tafels en banken

inrichting dakterras met op maat gemaakte meubels

dakterras met op maat gemaakte tafels en banken

inrichting dakterras met op maat gemaakte meubels

Hovenier Amsterdam: aanleg stadstuin

aanleg stadstuin

Hovenier Amsterdam: aanleg stadstuin

aanleg stadstuin

Link to Contact Page