Onderhoud groen

 

Een mooie groenvoorziening staat of valt met deskundig onderhoud. Want door onvakkundig onderhoud veranderen afwisselende beplantingen vaak al gauw in saaie blokken onaantrekkelijk groen. Of in kale plantvakken. Dit is pure kapitaalsvernietiging en totaal onnodig. Laat dit daarom niet gebeuren. HPG helpt u graag met professioneel én betaalbaar onderhoud.

Vakkundig groenonderhoud

 

HPG heeft ruime kennis en ervaring in huis, om al uw groenvoorzieningen op een vakkundige wijze te onderhouden. En natuurlijk kunnen we voor u ook het onderhoud groen combineren met het onderhoud grijs. U heeft hier verder totaal geen omkijken meer naar. Want op basis van het door u gewenste eindbeeld en uw budget, bepalen we in goed overleg met u het benodigde onderhoud. Al uw groenvoorzieningen voldoen zo aan het door u gewenste eindbeeld. onderhoud groen: maaien

Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben een representatieve uitstraling. Ook ontvangen wij regelmatig complimenten van onze opdrachtgevers over  het correcte gedrag van onze hoveniers. En overlast tijdens de uitvoering blijft tot een minimum beperkt.

Elke keer dat wij werkzaamheden uitvoeren, krijgt u hiervan automatisch bericht. Zo houdt u zicht op de voortgang van de werkzaamheden, zonder dat u zelf actie hoeft te ondernemen. En heeft u nog aanvullende wensen? Dan spelen onze medewerkers daar flexibel op in.

Integraal onderhoud groen

Natuurlijk omvat het groenonderhoud al uw groenvoorzieningen. Wij verzorgen voor u het:

Advies groenonderhoud

Wilt u uw groen een andere uitstraling geven? Of zoekt u naar mogelijkheden om te bezuinigen op het onderhoud? HPG denkt actief met u mee en u ontvangt praktische en betaalbare voorstellen. Ook kunnen wij uw groenareaal voor u inventariseren, om zo een actueel beeld van uw bezit te krijgen.

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn voor uw groen onderhoud? Bel 0299-415205 of 0172-496000. Of mail naar info@hpg-hoveniers.nl. Wij helpen u graag.

Link to Contact Page