Aanleg groenvoorzieningen

 

aaleg groenvoorzieningen

Alleen groenvoorzieningen die op de juiste wijze zijn aangelegd, kunnen zich ontwikkelen tot een zorgeloze beplanting. Want de aanleg van groen is meer, dan gewoon wat planten in de grond stoppen. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring, kunnen wij uw beplanting echt tot zijn recht laten komen. U krijgt niet alleen een beter eindbeeld, maar u bespaart hiermee ook op uw onderhoudskosten.

Vakkundige groenaanleg

aanleg groenvoorzieningen
zaaiklaar maken terrein

Grootschalig of kleinschalig plantwerk: u vindt in HPG een vakkundige en betrouwbare partner.

Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring in de groenaanleg. Bovendien gedragen zij zich altijd zeer correct op uw werkterrein. Dit voorkomt klachten van de gebruikers of bewoners van uw panden.

Dankzij onze open communicatie  heeft u in elke fase van het werk duidelijkheid over de uit te voeren werken en de voortgang hiervan. Wij spelen flexibel in op uw eventuele vragen en komen met oplossingen.

Integrale aanleg groenvoorzieningen

aanleg groen: planten bomen
plantwerk bomen

De aanleg van beplantingen begint al bij de juiste voorbereidingen van de groeiplaats. Vaak zijn er grondbewerkingen nodig om de locatie geschikt te maken voor de planten.
Natuurlijk is een goede keuze van de beplanting ook heel belangrijk. Want alle soorten moeten afgestemd zijn op de aanwezige grondsoort, vochtigheid en bezonning. Ook kunnen zaken als zeewind of strooizout een rol spelen. HPG kan u hierin adviseren.

Wat is het door u gewenste eindbeeld? Wilt u een intensief of een extensief groenonderhoud? Wij denken met u mee en komen zonodig met alternatieven. U ontvangt van ons een doordacht voorstel, geheel afgestemd op uw wensen.

De uitvoering van het plantwerk kunnen we combineren met uw complete terreininrichting, zodat alle werkzaamheden goed op elkaar worden afgestemd.

 

Advies aanleg groenvoorzieningen

Heeft u uw plannen al klaarliggen? Dan doen wij u graag een voorstel over hoe wij deze voor u kunnen uitvoeren en welke kosten hiermee gemoeid zijn.

Weet u nog niet precies wat u wilt? Of heeft u wel wensen, maar weet u niet of deze  haalbaar zijn? HPG geeft u graag advies. Bel 0299-415205 of 0172-496000 of mail  naar info@hpg-hoveniers.nl

 

Link to Contact Page