De Missie van HPG

 

HPG wil voor u een sterke partner zijn: betrouwbaar en deskundig.

Doelstelling

HPG biedt u totaaloplossingen. Niet alleen nu, maar ook op de lange termijn.
Wij helpen u vakkundig met de integrale inrichting en het onderhoud van zowel uw grijs als uw groen.

HPG bereikt dit op de volgende manier:

  • We denken proactief met u mee.     We komen op eigen initiatief met alternatieven, die leiden tot besparingen in tijd of in geld. Of met voorstellen die zorgen voor verhoging van de kwaliteit
  • We bouwen graag met u een langdurige relatie op.     We hanteren een bijzonder open communicatie. En we delen met u onze kennis en ervaring. Hiermee bouwen we  een onderlinge vertrouwensband op. We maken uw verwachtingen waar of overtreffen deze.
  • We zorgen er als bedrijf voor  om altijd up to date te blijven.     Want we blijven continu investeren in mensen, machines en processen. Zo kunnen we u altijd optimaal adviseren en van dienst zijn
  • We bieden u een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding
  • We hechten veel waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.  Dit uit zich op verschillende manieren.   
  1. Veiligheid. De hele dagelijkse bedrijfvoering is hierop gericht. Hierbij gaat het om veiligheid voor onze medewerkers, voor onze opdrachtgevers, voor derden en voor het milieu. HPG is dan ook al vele jaren VCA* gecertificeerd.
  2. Gezondheid: Wij bieden al onze medewerkers gezonde en integere arbeidsomstandigheden
  3. Milieubewustheid: HPG  is zich sterk bewust van zijn verantwoording voor de leefomgeving. We werken milieubewust, zijn kritisch op de door ons gebruikte materialen en op onze afvalproducten. Daarnaast zijn we actief bezig om onze CO2-uitstoot actief te verminderen. HPG is ook in het bezit van het certificaat CO2-bewust. Hierin verplichten we onszelf om de totale energieuitstoot van het bedrijf elk jaar met minimaal 2,5% terug te dringen.

Opdrachtgevers

HPG heeft een brede kring aan tevreden en trouwe klanten. We werken voor:

En natuurlijk zijn we ook u graag van dienst.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel 0299-415205 of mail naar info@hpg-hoveniers.nl, en we bespreken graag uw mogelijkheden.

Link to Contact Page