Stageplaats Tuin Park en Landschap MBO

 

Ben je student aan het Clusius richting “Tuin, Park en Landschap MBO” of een vergelijkbare opleiding? Dan biedt HPG je een interessante stageplaats: Vanuit standplaats Purmerend werk je mee aan allerlei projecten in Noord- en Zuid-Holland

Werkzaamheden stageplaats Tuin- Park en Landschap MBO:

Je gaat met je collega’s op pad om projecten aan te leggen of te onderhouden. Hierbij doe je veel verschillende ervaringen op. Je werkt voor bedrijven, woningbouwverenigingen en particulieren . En natuurlijk krijg je een goede begeleiding, zodat je ook echt leert van je werkzaamheden. Samen zorg je ervoor dat je mooi werk aflevert.

Functie-eisen stageplaats Tuin Park en Landschap MBO

  • Je volgt bij het Clusius een opleiding voor (aankomend) hovenier of groenvoorziener. Of je doet een vergelijkbare opleiding
  • Je hebt een positieve instelling. Je wilt je inzetten om tijdens je stage veel nieuwe dingen te leren
  • Je kunt goed samenwerken met collega’s
  • Je hebt een VCA-diploma of je bent bereid om dit te gaan halen

Omschrijving HPG Hoveniers

HPG is een dynamisch bedrijf met een heel gevarieerd werkpakket. Wij verzorgen voor onze opdrachtgevers de gehele buitenruimte, groen en grijs. Hieronder valt de aanleg en het onderhoud van zowel grote als kleine projecten. Daarbij vinden wij klantgerichtheid en kwaliteit heel belangrijk.

HPG investeert niet alleen in materieel en materiaal, maar ook in mensen. Wij begeleiden je graag in je verdere ontwikkeling in dit mooie vakgebied.

Interesse? Suur dan je sollicitatiebrief met CV naar:

HPG
t.a.v. mevrouw E. de Zeeuw – de Bont
Postbus 1098
1440 BB Purmerend

Of naar: info@hpg-hoveniers.nl

Link to Contact Page