Hovenier Alphen aan den Rijn

 

HPG Hoveniers werkt voor bedrijven, instellingen en particulieren in Noord- en Zuid-Holland. Als hoveniersbedrijf leveren we een enorm breed scala aan diensten rondom uw tuin en uw complete buitenruimte. Van ontwerp tot aanleg en onderhoud, bij HPG bent u aan het juiste adres. U ontvangt service en kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Uw kwaliteitshovenier in regio Alphen aan den Rijn

Wist u dat:
– HPG dé professionele hovenier van Alphen aan den Rijn is?
– Dat u bij HPG terecht kunt voor al uw werkzaamheden in uw buitenruimte? Zowel voor uw tuin als voor uw complete buitenterrein.
– Dat onze stratenmakers uw bestratingen en sierbestratingen vakkundig aanleggen? Entrees, terrassen, parkeerplaatsen, voet- en fietspaden.
– Dat onze ervaren hoveniers uw houten constructies geheel naar wens en op maat kunnen maken? Beschoeiingen, damwanden, schuttingen, vlonders, pergola’s, tuinhuisjes
– Dat we tijdens onze aanlegwerkzaamheden de eventuele overlast tot een absoluut minimum beperken?
– Dat wij het hele onderhoud voor uw buitenruimte kunnen verzorgen, het hele jaar rond? Maaien, onkruid bestrijden, snoeien en onderhoud aan verhardingen, waterpartijen, bomen.
– Dat u ons ook eenmalig onderhoud kunt laten doen? Snoeiwerk, boomwerk, het uitvoeren van een voorjaarsbeurt of een winterbeurt.
– Dat onze enthousiaste medewerkers enorm klantvriendelijk zijn, hun afspraken nakomen en een snelle service bieden?
– Dat veel opdrachtgevers al jaren lang met grote tevredenheid met HPG samenwerken? Bedrijven, vastgoedbeheerders, woningbouwverenigingen, (semi-)overheden en particulieren.
– Dat HPG in het bezit is van het certificaat CO2-bewust niveau 3? Dit  houdt in dat wij structureel de CO2-uitstoot van al onze werkzaamheden blijven verminderen.

Tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud

De hoveniers van HPG leveren in de hele regio Alphen aan den Rijn service en kwaliteit voor tuinen van bedrijven en particulieren. We denken met u mee en vertalen uw wensen naar een optimaal ontwerp. Dankzij onze ruime ervaring in tuinaanleg en tuinonderhoud kunt u jarenlang probleemloos genieten van uw tuin. We maken graag met u een afspraak om u inzicht te geven in de mogelijkheden voor uw ideale woon- en werkomgeving.

Terreininrichting en onderhoud groenvoorzieningen

Ook klanten met  grotere buitenruimten van bedrijven of instellingen zijn wij graag van dienst. Wij verzorgen uw complete terreininrichting en het beheer en onderhoud van uw buitenruimte. Indien gewenst, zoeken wij voor u ook bezuinigingsmogelijkheden in het onderhoud.

Milieubewust werken

HPG hecht veel waarde aan het op een zorgvuldige manier omgaan met onze leefomgeving.  Bij dit beleid hoort ook de systematische vermindering van de CO2-uitstoot van al onze werkzaamheden. HPG laat zich hierop controleren via het systeem van de CO2-prestatieladder. HPG heeft het CO2-bewust certificaat niveau 3. Hiermee verplichten we onszelf om de totale CO2-uitstoot van het bedrijf elk jaar met minimaal 2,5% te verlagen.

Wilt u meer informatie? Bel 0172-496000 of e-mail naar info@hpg-hoveniers.nl

hovenier Alphen aan den Rijn beschoeiing
beschoeiing Alphen aan den Rijn
hovenier Alphen aan den Rijn onderhoud groenvoorzieningen
haagknippen Alphen aan den Rijn
hovenier Alphen aan den Rijn bestratingen, sierbestratingen
straatwerk
hovenier Alphen aan den Rijn onderhoud groenvoorzieningen
bedrijfstuin
Link to Contact Page