Hovenier Purmerend

 

Zoekt u een vakkundige hovenier in Purmerend of in de regio Waterland?
Wilt u eerlijk advies, goede kwaliteit en een snelle service tegen een betaalbare prijs?
Kies dan voor de hoveniers van HPG. Klantgericht, professioneel en betrouwbaar.
Voor aanleg en onderhoud bij bedrijven, vastgoedbeheerdersinstellingen, woningbouwverenigingen, Verenigingen van Eigenaren en particulieren.

Ervaren hovenier Purmerend en regio Waterland

Het hoveniersbedrijf HPG Hoveniers BV is al ruim 20 jaar een vertrouwd adres in Purmerend en de hele regio Waterland. Dankzij onze persoonlijke aanpak en onze grote deskundigheid, bouwen we langdurige relaties op met onze klanten. U kunt in ons klanttevredenheidsonderzoek lezen, dat onze meest gewaardeerde eigenschappen zijn:

  • open en duidelijk communiceren
  • pro-actief meedenken
  • werk uit handen nemen

U kunt bij ons terecht voor uw complete buitenruimte:  terreininrichting en onderhoud groenvoorzieningen voor uw grote projecten. En tuinaanleg en tuinonderhoud voor uw kleinere projecten.

Tuinaanleg & terreininrichting

HPG heeft alle benodigde kennis in huis om uw project probleemloos uit te voeren. Ongeacht hoe groot of hoe klein het werk is. Uw werkzaamheden worden in goed overleg en op een vakkundige wijze aangepakt:  grondwerk, bestrating, sierbestrating, riolering, beschoeiing, schutting, hekwerk, vijver, vlonder, verlichting, kunstgras en beplantingen.
Al uw vragen en ideeën kunt u bespreken met één vaste contactpersoon, die de hele uitvoering voor u regelt. Want HPG ontzorgt.

De onderstaande links geven u een paar voorbeelden van in Purmerend en omgeving gerealiseerde projecten:

Tuinonderhoud & terreinonderhoud

U ontvangt bij HPG ook maatwerk op het gebied van tuinonderhoud en terreinonderhoud. U kunt kiezen voor

  •  een onderhoudscontract voor het hele jaar. Hierbij bepalen we in goed overleg de frequentie en de uit te voeren werkzaamheden. Wij verzorgen voor u verder het hele traject. U heeft er geen omkijken meer naar. Ideaal voor bedrijven en instellingen. Maar ook voor particulieren zelf geen tijd of mogelijkheid hebben om het tuinonderhoud te doen.
  • een éénmalige onderhoudsbeurt, bijvoorbeeld het snoeien van uw bedrijfstuinparticuliere tuin, of de beplanting rond uw wooncomplex.
  • een éénmalige opknapbeurt, bijvoorbeeld om de verkoop van uw woning of bedrijfspand te vergemakkelijken. Of als uw nieuw aangekocht terrein veel achterstallig onderhoud heeft.
  • een voorjaars- of najaarsbeurt. HPG doet voor u de grote klussen, terwijl u het wekelijks onderhoud zelf blijft doen.
  • onderhoud op afroep. Bijvoorbeeld als u een pand in de verkoop heeft staan, als u een periode zelf geen tijd heeft of als u op vakantie gaat.

Milieubewust werken

HPG hecht veel waarde aan het op een zorgvuldige manier omgaan met onze leefomgeving.  Bij dit beleid hoort ook de systematische vermindering van de CO2-uitstoot van al onze werkzaamheden. HPG laat zich hierop controleren via het systeem van de CO2-prestatieladder. HPG heeft het CO2-bewust certificaat niveau 3. Hiermee verplichten we onszelf om de totale CO2-uitstoot van het bedrijf elk jaar met minimaal 2,5% te verlagen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel 0299-415205 of stuur een e-mail naar info@hpg-hoveniers.nl.

hovenier Purmerend voor maaien, bosmaaien
terreinonderhoud
tuin met vlonderterras Purmerend
vlonderterras

 

maaien voor bedrijven en gemeenten
maaien van grote en kleine projecten
onkruid bestrijden met heet water Purmerend
onkruid bestrijden met heet water

 

hovenier purmerend voor boomsnoei, bomen kappen
boomwerk
aanleg houten trap met vlonder Purmerend
aanleg houten trap met vlonders
hovenier purmerend voor onkruidbestrijding, schoffelen, wieden
onderhoud groenvoorzieningen
Link to Contact Page