Wie doet het tuinonderhoud tijdens uw vakantie?

 

Zorg vóórdat u op vakantie gaat, dat u iemand heeft om de tuin te verzorgen. Dan heeft u straks weer een fijne thuiskomst. Én uw huis ziet er tijdens uw afwezigheid verzorgd en bewoond uit.

Welk tuinonderhoud is tijdens uw vakantie nodig?

Het meest in het oog springend is een onverzorgd gazon. Dit zal dus regelmatig gemaaid moeten worden. Als u langer weg blijft, zullen ook de borders onkruidvrij gehouden moeten worden. Plantenbakken hebben regelmatig water nodig. En bij droog en warm weer zal de hele tuin gesproeid moeten worden.

HPG kan met u vooraf bespreken welk tuinonderhoud tijdens vakantie  u graag gedaan wilt hebben. Onze hoveniers zorgen er dan voor dat uw tuin er tijdens uw afwezigheid netjes bij ligt. U hoeft bij thuiskomst niet meteen weer zelf aan de slag.

tuinonderhoud tijdens vakantie
tuinonderhoud op maat

Tijdelijk tuinonderhoud voor expats of overwinteraars.

HPG heeft ook veel ervaring met tuinonderhoud voor expats. Zolang onze klanten in het buitenland zijn, verzorgen wij het complete onderhoud van de tuin. Maar zo gauw de expat weer terug in Nederland is en zelf weer aan de gang wil, stoppen wij met het tuinonderhoud. Natuurlijk kan er worden afgesproken dat bepaalde grotere klussen, zoals het snoeien en het boomwerk, nog steeds door HPG gedaan blijven worden.

Voor mensen die de winter liever buiten Nederland doorbrengen, kan HPG tijdens dit seizoen het benodigde snoeiwerk uitvoeren en de tuin weer geheel klaar maken voor het voorjaar. Na een flinke storm zullen wij controleren of alles in uw tuin nog heel is, en eventuele schade zullen wij voor u herstellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Link to Contact Page